Der er noget i luften

Som minder mig lidt om jul!

I dag har jeg fået årets første klementin! Og I kan tro den smagte godt. Duften af jul kom sådan væltende. Denne duft blev så forøget godt og grundigt, da jeg kom hjem fra arbejde til Mortens-and, kartofler og brun sovs :D Ihh, hvor jeg glæder mig.

Der skal dog lige overståes en noooget travl, men rigtig sjov måneds tid, før jeg rigtig kan få tid til at jule: MUSICAL :D Vi starter ud med øveweekend denne weekend. Dette bliver gentaget igen om fjorten dage, inden den travle forestillingsuge går i gang. Og jeg glæder mig som et lille barn! Gennem hele efteråret har jeg glædet mig til tirsdagene, når jeg skulle op på skolen for at øve skuespil, sang, fællesscener osv. Det har været et dejligt lyspunkt i en noget travl hverdag, og jeg glæder mig super meget til at se resultatet.

Derudover venter der også noget lidt mindre behageligt, inden det for alvor kan blive jul: NV og AP eksamener :( De bliver dog ikke regnet med i gennemsnittet, så det gør ikke helt så meget. Jeg vil dog helst ikke “plette” mit eksamensbevis med dem, så der skal knokles igennem som altid.

Ihh, hvor bliver november og december altså gode.

Awesome Weekend!

Denne weekend kunne ikke have været meget bedre. Tre gode dage, hvor jeg rigtig fik hygget mig med familie og venner!

Fredag var der den sidste og bedste Pride Trip, hvor vi først var i biografen og se Thor, som var rigtig god. Den handlede om de nordiske guder. Jeg var ret overrasket over, at folk herovre kender til dem, men det gør de jo åbenbart. Derefter var vi på Kenn’s Pizza, hvor vi spiste frokost. Derefter stod den på minigolf og bowling, så I kan tro der var gang i den. Og så blev dagen oven i købet sluttet af med early release, så jeg havde fri allerede kl. 2.25. Luksus!

Ja, det var mig der tabte bowlingkuglen så den aldrig nåede i mål... Men jeg vandt alligevel for én gangs skyld!

Lørdag holdt min veninde, Rebekah, et goodbye-party for os udvekslingsstudenter. Det endte dog mest med at blive for Vivian, som rejser om to uger, og Lilian og Leire var der ikke. Vi var en hel flok venner på Dairy Queen’s hvor vi hyggede et par timer. Det er ret mærkeligt, at det nok er sidste gang jeg hænger ud med dem alle sammen, uden at det er skole-relateret. Bortset lige fra Prom, måske (mere om det senere). Jeg havde en rigtig hyggelig dag, og fik taget masser af billeder med dem alle sammen.

Megan, Austin, Sydney, mig, Shiva, Ms. Austin

 I dag er det jo Mother’s Day, så vi hyggede lidt ekstra for Ivy i dag. Mig og Lilian havde begge købt armbånd og kort til hende, som hun blev rigtig glad for. Hayley og Cheyenne var ovre på besøg, og vi lavede aftensmad til hende. Jeg tror hun havde en rigtig god dag. Lige nu føler jeg mig meget, meget heldig. Tænk at have to mødre, der elsker mig!

Me and my second mom!

Funn

SPRING BREAK!!! En hel uges ferie :)

I dag (i går?) spillede vi kamp mod Athens, som desværre vandt 2-0. På vejen hjem var vi på vores stam-McDonalds (Micky D’s, som den bliver kaldt herovre). Og vi havde det som altid SUPER SJOVT! Klik her for at læse om sidste gang vi var der, in case you missed it. Bare det at vi gik ind af døren fik mig til at grine helt vildt, bare ved at tænke på sidste gang vi var der. Denne gang invaderede vi playgrounden, og klatrede rundt i de farverige rør og rutschebaner. Og grinede. Og grinede. Og så grinede vi sørme lige noget mere. Der var også en Ronald McDonald statue på en bænk, som vi selvfølgelig skulle tage billeder med:

#1 – Mig og Ronald McDonald

#2 – (fra venstre): Maria, mig, Nuria, Shelbi, Laura, Ronald McDonald, Katy, Melissa, Tyesia

Credits går til Shelbi.

By the way: Jeg har også fået oploadet et par billeder på usa.idasliv.dk

Pride Trip

Så blev det tid til endnu en pride trip. Denne gang stod den på bowling. To busfulde glade high school elever invaderede bowlinghallen, delte os op i grupper á 6, og så blev der bowlet på livet løs en hel time or so. Jeg er virkelig dårlig! Jeg havde fuldstændig glemt hvordan man gør.

#1:  Mig, Estephania og Lilian.
#2: Scoreboard: Lilian, mig, Estephania, Arely, Mindy, Holly. Her kan man virkelig se hvor dårlig jeg er (: Til mit forsvar skal det siges, at jeg sneg mig op på 75 points og en flot 6. plads. Estephania vandt med 115 points.

Efter bowlinghallen var vi på Kenn’s Pizza og spise pizzabuffet, og derefter ovre i parken en times tid, inden vi drog tilbage på skolen. Hvis man havde nogen til at hente sig/bil, måtte man gå hjem kl. 2, men siden jeg havde træning gik jeg til sidste halvdel af kemi, hvor vi dog ikke lavede andet end at snakke (yay for lærere der godt kan lide mig og ikke får mig til at lave en masse arbejde!) Derefter var der bare en omgang fodbold, og så gik turen ellers hjem igen. Dejlig dag!

Trææææt

Skulle op kl. 4.30 (!) i morges, da vi skulle møde på skolen kl. 6. En eller anden havde nemlig sat os på dagens første kamp kl. 8 i turneringen. Heldigvis kunne vi sove i bussen på vej derover. Og så havde vi 4 timer til den næste kamp, hvor vi også fik sovet og spist lidt. Vejret var super godt i dag, over 20 grader. Dog med lidt vind og skyer, men i perioder var det VARMT! Jeg tror endda jeg er blevet lidt solskoldet på næsen :) Det føltes så sommeragtigt; sådan at ligge udenfor på tilskuerbænkene i shorts og t-shirt og blive varmet igennem af solen.

Mit knæ har det bedre; det er allerede blevet lidt mindre, og det er begyndt at blive blåt. Hvilket ifølge traineren er en god ting. Ugly! efter min mening. Dog har min finger det ikke for godt. Jeg blev nødt til at tage metaldimsen af mens jeg spillede, og selvom den blev tapet så den ikke kunne bøjes så meget, og den også blev tapet sammen med lillefingeren, gjorde det stadig ret ondt når jeg skulle gribe bolden. Men en rigtig fodboldspiller bliver vel ikke slået ud af lidt ondt i fingeren?

Nu skal jeg bare nyde at være alene hjemme her i aften (Ivy og Lilian kører Missey hjem og kommer først hjem sent i aften) og så har jeg planer om at gå meget tidligt i seng og sove mindst 10 timer hvis jeg kan. Luksus!

Og så får I da lige en lille sang, som jeg efterhånden har fået hørt et par gange i dag. I ♥ Lady Antebellum!

Årets… fortsat

Jeg har fået et par flere forslag til “Årets…”: Årets album og Årets person. Nu har jeg så gået og tænkt lidt over det i et par dage og prøvet at finde frem til et svar:

Årets album: Her har jeg været nødt til at vælge tre forskellige: RIOT! med Paramore er det album, jeg har lyttet mest til i 2010, men det er ikke udgivet i 2010. Derfor er Plastic Beach med Gorillaz og Release the Birds med Kiss Kiss Kiss også vindere, fordi de begge er udgivet i 2010 og jeg har lyttet rigtig meget til begge.

Årets person har jeg tænkt rigtig meget over, og jeg må komme med det svar, at jeg ikke har nogen. Kedeligt, ikke? Der har simpelthen været så mange fantastiske personer i 2010, at jeg slet ikke kunne vælge. Jeg vil dog godt nævne Ivy, som har været så fantastisk sød at tage mig ind i sin familie som sin egen datter. Hvor var jeg endt uden hende?

Jeg er stadig åben for flere “Årets…” forslag, hvis I har flere.

Årets…

Efter at have læst flere forskellige blogs, som har lavet en “årets…” syntes jeg da også, at det var blevet min tur. So here it comes:

Band: Paramore! Ingen tvivl.
Sanger: Uf, den er svær, der har været rigtig mange gode. Her må Lady Gaga og Katy Perry vist dele førstepladsen.
Sang: Decode med Paramore. Den eneste sang, som har været postet mere end én gang på idasliv. Også klart føreren i “Ugens Sang”
Film: Eclipse. Selvom den først fik premiere i midten af året, og jeg kun har set den fem gange i alt, tager den helt klart førstepladsen.
Tv-serie: Friends. Noget af det jeg virkelig savner herovre.
Bog: The Twilight Saga tager også her førstepladsen. Jeg har prøvet hele året at finde min yndlingsbog, hvilken i sidste ende er faldet på Eclipse. Men der er tæt løb.
Tøjbutik: American Eagle Outfitters. Siden i forgårs. I Danmark er det Monki. Jeg savner den butik.
Makeupmærke: Urban Decay. Min favorit lige for tiden. Det er bare ærgeligt at det er så dyrt.

Noget jeg har glemt? Smid en kommentar :)

Gaver!

Så blev det endelig, endelig  tid til at åbne gaver, og I kan tro at jeg har fået nogle gode nogen! Jeg havde jo egentlig lovet at skrive om julen i går, men jeg tænkte, at det ville være nemmere at skrive om den bagefter, da amerikanerne tager hele det her julehalløj temmelig afslappet.

I går var på mange måder ligesom alle andre dage; i hvert fald intil om aftenen. Der kom familien nemlig over, og så hyggede vi ellers til omkring kl. 3 om natten. Vi åbnede en enkelt gave omkring kl. 12 (hvilket så blev til to indpakkede gaver og 1 der ikke var pakket ind, fordi Ivy syntes vi fortjente nogle flere) Jeg fik en rigtig fin pyjamas med snemænd, en chokoladejulemand og en KÆMPE grøn-og-hvidstribet slikkepind. Da vi endelig kom i seng var vi meget trætte, og jeg kunne slet ikke vente til næste morgen…

Hvor Ivy vækkede os kl. 11. Derefter var det ind i stuen (hvor alle havde deres nye pyjamas’er på) og så var det ellers tid til at åbne gaver. Jeg fik en KÆMPE bunke:

Af Ivy og Gerald fik jeg: Et par skotsternede ballerina-sko, et par støvler, et kaligrafi-sæt, et negle-sæt, benvarmere og en chokolade-julestok. Derudover var der en julesok helt fyldt med en masse sjove ting; bl.a.: En kuglepen, armbånd, chokolade-guldmønter (yay!), en snekugle (dem man ryster), samt en masse andet gøgl.
Derudover fik jeg: Et lipgloss-sæt, en gel eyeliner, et Dannebrogsflag, små pins med flag, et gavekort til en Roskilde billet (hvem vil med mig derud?), nøgleringe, øreringe, og to tørklæder.

Som I kan læse – en masse gode ting! :)

Resten af dagen skal vi så hygge og spise julemad (kalkun, kartofler og kage, så vidt jeg har forstået) og så “lege” lidt med vores gaver.

Hvordan har jeres jul været? Har I fået nogle gode gaver?

Så blev det endelig jul

1. december: Min officielle begyndelse på julen :)

I dag startede min dag, som den altid gør 1. december, med pebernødder, som var en del af min fine pakke. Ellers har dagen været ret meget som den plejer, indtil jeg kom hjem, hvor jeg gik helt juleamok. Jeg fik tændt mit kalenderlys, åbnet min chokoladejulekalender, og sat mig til at se Jul I Gammelby, som der er en der har været så sød at oploade på YouTube, så jeg kan følge med i den. Derefter fik jeg lavet mig en stjerne og spist nogle flere pebernødder, samt læst min yndlingsjulebog, Lea og Olivia Tæller Dagene Til Jul. Så selvom folk herovre ikke rigtig gør noget ud af december i sig selv, har jeg fået ret meget ud af dagen. Jeg skal nok få nogle danske juletraditioner ind i familien, når vi når lidt tættere på juleaften (eller julemorgen, som det jo er her). De har nemlig slet ikke alle de ting, som vi har i Danmark, hvilket jeg er blevet ret overrasket over. De klipper ikke engang julepynt!

Glædelig jul, alle sammen :)