I morgen!

For præcis 1 år, 4 måneder og 12 dage var jeg inde og se Eclipse for første gang i biografen. Jeg kom ud fra salen med en rigtig wow-følelse, men også følelsen af, at det ville tage en evighed før den næste film kom.

I morgen, mine damer og herrer, er den evighed gået. I morgen går turen til Lyngby hvor den står på Sunset, bland-selv-slik, og ikke mindst The Twilight Saga: Breaking Dawn! Næsten halvandet år er der gået. Ventetiden har været lang, men nu er den endelig ovre. Og jeg glæder mig!

Spændt, mere spændt, alt for spændt!

Så er den længe ventede Breaking Dawn Teaser Trailer endelig offentliggjort! Og nøøøøj, hvor er jeg bare spændt.

OBS! SPOILER! STOP MED AT LÆSE HVIS DU IKKE VIL VIDE HVAD DER SKER!

Jeg glæder mig super meget til at se hvordan hele brylluppet kommer til at forløbe – kjolen, festen, og ikke mindst Edwards lykkelige ansigt. Bare beskrivelsen af hans glæde får mig til til at græde når jeg læser den – hver gang. Jeg glæder mig også til at se bryllupsrejsen – Isle Esme er vist et helt særligt sted. Og så selvfølgelig Bellas graviditet. Jeg kan slet ikke forestille mig ultratynde Kristen Stewart som overgravid og meget meget syg. Og så er der jo altid spørgsmålet, om vi får Renesmee at se – og om Bellas transformation når at finde sted hvor vi ser den. Jeg har mit eget gæt på, hvor skellet mellem part 1 og part 2 kommer til at være, men det vil jeg nu holde for mig selv.

Kort sagt glæder jeg mig faktisk bare til hele filmen. Og til part 2. Hvis vi synes det er alt for spændende at skulle vente halvandet år mellem Eclipse og Breaking Dawn part 1, bliver det da helt ulideligt at skulle vente et helt år på Breaking Dawn Part 2.

OMG OMG OMG

DET FØRSTE LILLE SNEAK PEAK FRA BREAKING DAWN ER ENDELIG OFFENTLIGGJORT!!!

Nøøj hvor jeg glæder mig til at se den! Dette lille sneak peak gør det alt for svært at vente helt til d. 18. november for at se filmen. Og så endnu et år for at se part 2, som ikke kommer før november 2012. Heldigvis kan jeg (og resten af verdens Twilight fans) glæde mig til på søndag, hvor et klip/sneak peak/trailer bliver offentliggjort til årets MTV Movie Awards. Dette planlægger jeg selvfølgelig at se live for første gang, men ellers skal jeg nok få muligheden ved en af de mange genudsendelser, som de sikkert sender.

Glæder I jer ikke også til at se mere fra Breaking Dawn?

Ingen eksamener

Kun 1 dag tilbage før juleferien er over os :) Disse to sidste dage er semestereksamensdage. MEN JEG SKAL IKKE TAGE NOGEN! Hvis man ikke har for meget fravær og man mindst har et B behøver man nemlig ikke at tage dem. Men så var der jo lige de der tyve minutters advisory som vi skulle komme til lige meget hvad… Så jeg måtte pænt stå tidligt op og gå i skole som sædvanligt. Men jeg havde da fri igen allerede kl. 8.30. Vi tog hjem til Vivian, for vi havde ikke noget lift hjem, men så fik vi da også hygget os hele dagen. Her til aften vil jeg så nyde at ferien næsten er her og at jeg ikke har nogen lektier, og derfor smutte tidligt i seng :) Men først skal jeg lige have set lidt mere af Eclispe med kommentarer med Kristen Stewart og Robert Pattinson (fik jeg fortalt at jeg fik dvd’en i sidste uge?) De kommentarer er nemlig ret sjove, og der bliver talt om en hel masse andet end Eclipse (bl.a. burgere…) så det er vist alt hvad jeg skal lave i aften.

Malta

Så har jeg efterhånden været hjemme i et par dage, efter 2 fantastiske uger på Malta :D Vi var 10 fra familien af sted, så der var selvfølgelig en masse hygge og snakken (hm, hyggesnakken..?) Vi boede i nogle kæmpe bungalows (hvordan staves det?) i FolkeFerie.dk’s feriecenter, lige ud til Maltas bedste strand. Der var selvfølgelig også en kæmpe pool, så vi fik badet rigtig meget (mindst en gang hver dag). Og så er min onkel dykkerinstruktør, så jeg lærte at snorkle rigtigt. (Igen, tak, Alvin :) ) Der var heldigvis ret mange fisk i havet så det havde vi rigtig meget glæde af. Jeg var ude og se øen og hovedstaden, samt en masse museer. Jeg blev ret overrasket over at finde ud af at Malta spillede en meget vigtig rolle under Anden Verdenskrig, for, selvom jeg brugte hele juni måned på at læse til eksamen om Anden Verdenskrig, anede jeg ikke at de var med. Det undrede jeg mig ret meget over, at vi slet ikke havde hørt noget i skolen om det..? Men altså, Maltas historie er virkelig spændende, og jeg kan godt anbefale at læse lidt om den. Hvis du har lyst, kan du klikke her for at læse hvad Wikipedia har at sige om sagen. Vi var også ude at sejle, hvor vi både sejlede til Den Blå Lagune hvor vi snorklede og badede, og rundt i havnene i Valetta, som er en kæmpe naturskabt havn. På Malta havde de de mest fantastiske gamle busser, som vi brugte rigtig lang tid på at køre rundt i, selvom det var ret skræmmende nogle gange (de har verdens smalleste gader, bl.a.).

Udover at se øen lavede jeg ikke så meget andet end at bade, slappe af, og læse. Hvilket jeg også gjorde rigtig meget. Jeg tror jeg fik læst omkring 1300 sider på de to uger. Jeg gik i gang med at læse Twilight på engelsk for at forberede mig til USA, og jeg nåde både Twilight, New Moon og lidt af Eclipse. Derudover fik jeg læst The Short Second Life Of Bree Tanner, som også er rigtig god. Jeg elsker at få historierne bag historier, så den var selvfølgelig noget for mig, så forstår man meget bedre. 

Så alt i alt en rigtig god ferie! :D

Dagens sang

Fordi jeg har været inde og se Eclipse i dag, er dagens sang selvfølgelig fra soundtracket fra filmen. Det var rigtig svært at vælge, for der  er rigtig mange gode sange iblandt. Jeg har dog valgt Neutron Star Collision (Love Is Forever) med Muse. De laver simpelthen noget fantastisk musik, og man kan godt høre, at Stephenie Meyer har haft noget at skulle sagt med Angela’s kommentar “I love this song; let’s dance” eller noget i den stil.

Eclipse igen :D

Tralala, jeg er glad; jeg har fået set Eclipse igen :D Og den er mindst lige så god anden gang. Her havde jeg meget bedre tid til at kigge efter alle detaljerne, nu da jeg ikke skulle koncentrere mig lige så meget om at følge med i handlingen. Klik her for at læse min anmeldelse af filmen. Jeg har dog en lille tilføjelse: Jeg kan også rigtig godt lide den scene, hvor Bella besøger sin mor i Nashville. Det er virkelig godt, at man får det med, så man også ser hvordan hun er sammen med sin mor. Det er jo en hel anden Bella, som man hverken oplever i de andre film, eller i bøgerne! Det er den eneste, hvor hun virkelig griner. Det er jeg rigtig glad for at have fået med. Nu tror jeg godt jeg kan vente til den kommer på dvd med at se den igen (selvom det nok bliver lidt svært :b) Men i hvert fald: Super god film!

Eclipse

Jeg har set Eclipse, og jeg må sige at DEN ER MEGA GOD!!! :D Det er helt klart den bedste af Twilight-filmene!

Spoiler for alle jer der ikke har set filmen endnu …

Jeg synes den rammer bogen rigtig godt, og man sidder ikke tilbage med den her fornemmelse af, at der mangler noget. Jeg sad med øjnene klistret til lærredet lige fra første scene, og man var helt klart fanget af historien gennem hele filmen. Der er et rigtig godt mix af romantik og action og de formåede endda at få puttet en del humor ind i den så man sad og grinede under vejs. Især Jacobs replik i teltscenen, hvor han siger noget i retningen af “We all know I’m hotter than you” til Edward, fik mig til at grine… Genial sætning, selvom jeg dog må sige, at jeg altså stadig helt klart er team Edward. Al den kærlighed der blomstrer mellem Edward og Bella er simpelthen så sød og ægte, og så synes jeg egentlig ikke helt at Jacob kan være bekendt at ødelægge den. Men på den anden side ville der jo så heller ikke rigtig være så meget gang i historien. Så længe Edward og Bella bare får hinanden til sidst (hvilket de forhåbentlig gør, med mindre de ophæver forlovelsen og skriver Breaking Dawn om…) Der er rigtig mange søde, romantiske scener mellem dem, og min yndlings bliver delt mellem forlovelses-scenen og scenen på engen lige i starten :D Love <3

Men for at det hele ikke skal blive alt for sukkersødt, er der selvfølgelig også meget action. Jeg elsker alle fight-scenerne, og specielt kunne jeg godt lide der hvor de træner til den store kamp mod newborns’ne. Jeg havde ærlig talt ikke troet at de ville tage den med, men her bagefter kan jeg godt se, at den absolut ikke kunne undværes. Og så er jeg helt vild med effekten i kampscenerne hvor vampyrerne lyder ligesom porcelæn når de bliver dræbt. Det giver virkelig en god illustration af, hvor stenhårde de er. Og så er det sjovt at se hvordan kampscenerne er; dem hører man jo ikke noget videre til i bogen, når Bella aldrig må være med.

En anden ting der er rigtig godt, er at de har taget Rosalie og Jaspers historier med. Dem havde jeg glædet mig rigtig meget til at se, og det var en rigtig god måde de lavede dem på. Jeg er dog stadig ked af, at de ikke tog Carlisles med i Twilight. Jeg kunne også godt have ønsket mig, at man havde hørt noget mere til Emmet og Esmes historier, men de er jo heller ikke rigtig med i bogen, så der skal man vist kende Stephenie Meyer, for at høre mere til dem. Jeg synes også at ulvehistorien er blevet rigtig god, og den er heldigvis også blevet kortet godt ned. ‘

Der er rigtig mange original-citater med (tror jeg, jeg har ikke læst den på engelsk endnu, men oversættelsen var i hvert fald ligesom i bogen) hvilket er rigtig godt. Tingene er bare formuleret så godt i bogen, at jeg ikke tror de kunne siges på en bedre måde. Starten er meget anderledes end de første, hvor man jo starter med at høre Bella snakke. I den her starter man med at se hvordan Riley bliver forvandlet – lige på og hårdt med action) og først derefter har Bella sin intro-monolog. Slutningen er præcis ligesom i bogen, hvilket er rigtig godt. Jeg håber bare at Breaking Dawn starter med at de snakker med Charlie – det vil give et rigtig godt sammenspil mellem filmene.

By the way: Den måde man hører historien om newborn-vampyrerne er rigtig god. Man ser en masse, som der slet ikke er med i bogen (men som sikkert står i Bree Tanner-bogen). Jeg elsker også de steder, hvor der dukker noget uventet op, eller en replik, som slet ikke er med i bogen (altså en, som heller ikke bare er en omskrevet version af bogens replikker, eller en med samme mening). Det er med til at gøre filmen god.

Alt i alt er der vist ikke andet at sige, end at det her er en helt FANTASTISK FILM! Den er helt klart bedre end de andre film (Twilight kommer ind på en snæver andenplads, og New Moon halter lidt efter på en tredjeplads), og den har også et rigtig godt soundtrack. Jeg ville godt har haft Muse’s Neutron Star Collision (Love Is Forever) med i en af scenerne mellem Edward og Bella, men ellers er der ikke meget at sige om det andet, end er godt. Jeg vil helt klart anbefale alle til at gå ind og se Eclipse!

Jeg glæder mig allerede helt vildt meget til Breaking Dawn, selvom der går næsten 1½ år før nummer 1 kommer, og 2 år før nummer 2 kommer. I mellemtiden glæder jeg mig til at Eclipse kommer på dvd, og så vil jeg også MEGET GERNE ind og se den mindst en gang til. Nogen der vil med?? Please?? :D

Og nu glæder jeg mig også til snart at læse dem på originalsproget (engelsk), samt til at læse The Short Second Life Of Bree Tanner :D

ECLIPSE

JEG SKAL SE ECLIPSE I AFTEN :D :D :D

Jeg glæder mig helt utroligt meget, har gået og talt dagene de sidste mange måneder (næsten) og endelig, endelig er dagen kommet. Jeg glæder mig til at se hvordan de har fået overført hele bogen til det store lærred, og jeg har en meget lang liste over alt det jeg glæder mig til at se. For at gøre en lang blog kort: I’M SOOOOO EXCITED! :D

Og for at komme lidt i stemning skal vi da lige tage et kig på trailerne endnu en gang:

Ferie

Eller… Jeg har jo sådan set ikke rigtig ferie fra noget – jeg går jo ikke i skole mere :D Eller, jo, jeg er ikke holdt op på arbejde endnu, men jeg har ferie i næste uge, hvor jeg skal med min mormor og morfar i sommerhus. Hygge! Og på torsdag skal jeg på ROSKILDE FESTIVAL og se Paramore og Gorillaz :D Det bliver mega sjovt, og sikkert sommerens helt store højdepunkt. Jeg glæder mig sindssygt meget! Her i eftermiddag skal jeg med familien i Tivoli, hvor vi skal fejre at jeg er færdig med skolen, og i går var jeg jo til en hyggelig grillfest med pigerne, så sommeren starter rigtig godt for mit vedkommende. Og så er der jo også liiige Eclipse, som har premiere på onsdag, og som jeg har billetter til den 5. juli :D Ved et rent tilfælde var vi inde på Kino’s hjemmeside 1½ time efter forsalget var startet, så man kunne bare vælge de bedste pladser alle dagene. Glæde :D