#

“Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.”

- Mark Twain

Åh, de søde ord

“Vi har skrevet ud til jeres lærere og bedt dem om at være forstående, hvis I har brug for at få afleveringer og andet udsat på grund af musical.”

Sådan lød de dejlige ord fra min dramalærer i går til musical prøve. Tænk at man med god samvittighed kan få afleveringer udsat, hvis de hober sig op og man ingen fritid har. Selvfølgelig har vi fået besked om ikke at misbruge det, og tingene skal jo også laves på et tidspunkt, men det er nu dejligt at have muligheden!

 

I Choose…

…To be here daily for myself and my team
…To give my all, all the time
…To go above and beyond the expectations others have for me
…To have friends who help and support
…To have a great team attitude
…To improve and not pout when I get coached
…To make every day count
…To dream and plan
…To lead and follow

…To be a Lady Bulldog

#

“There’s nothin’ wrong with lovin’ who you are”
She said, “Cause He made you perfect, babe”
“So hold your head up, girl and you’ll go far,
Listen to me when I say”

 I’m beautiful in my way,
‘Cause God makes no mistakes
I’m on the right track, baby
I was born this way!

Lady Gaga, Born This Way

Søde beskeder

Jeg er jo som sagt i gang med den helt store oprydning, og i den forbindelse faldt jeg over en masse ting. Først var der nogle opgaver fra 7. som af en eller anden grund bare er meget bedre skrevet end dem fra 8. og 9. Min evne til at digte en science fiction historie var bare bedre, og selv mine boganmeldelser/personkarakteristikker var bare skrevet bedre. Lidt deprimerende, men ret sjovt at læse igen. Jeg må bare indse at min storhedstid på dansk-stil-fronten bare var i 7.

Herefter fandt jeg min kalender fra i år. Den er fyldt med en masse små tegninger og beskeder fra mine veninder. Selvom jeg normalt hader at folk læser og skriver i min kalender er det super hyggeligt at kigge den igennem igen. Det gjorde mig bare glad, at folk havde været så søde :D

Og så faldt jeg til sidst over alle kortene, talerne og sangene fra min konfirmation. De er bare alle sammen så søde, og jeg bliver stadig så glad når jeg læser dem :D Det er lige præcis derfor jeg gemmer alle mine gamle ting: Det bringer en masse gode minder frem. Som den billedkollage mine veninder havde lavet med billeder fra den eftermiddag vi skulle tilbringe noget “kvalitetstid” sammen (jeg vidste godt, I havde lumske planer!) Tak, Rieke og Augusta <3 Og alle de søde citater, der er trygt i kortene, sammen med de håndskrevne hilsener. Dem bliver man så glad for. Jeg har valgt det bedste citat ud, som jeg vil dele med jer:

Sigt efter månen – og rammer du ikke – er du sikker på at lande blandt stjernerne !!!

Det her kommer fra kortet fra min mormor og morfar – Kan I forstå hvorfor jeg elsker dem? Det er sådan vi alle burde leve vores liv. Og sådan jeg vil gøre det. Tak til alle der på en eller anden måde gjorde dagen helt speciel :D