Rigtigt i gang… Sådan da

Uf, hvor er det hårdt at stå tidligt op første gang efter ferien. Allerede halv syv måtte jeg høre på den væmmelige lyd af vækkeuret. Til gengæld kunne jeg så glæde mig til en hyggelig morgenmad med klassen i første time, inden dagen rigtig gik i gang. Hvilket den vist aldrig rigtig nåede at gøre. Den første dansktime blev brugt på endnu en introduktion af os selv (ligesom halvdelen af drama), og så hørte vi også lidt om, hvad drama går ud på. Ellers stod den på en tur ved computerne, hvor vi fik vores login, samt en rundvisning på kostskolen og et lille foredrag om IB-delen af skolen.

Nu er det bare om at nyde, at der ikke har været nogen lektier – endnu. De skal nok komme. Og siden tirsdag er tidlig fri + ingen aktiviteter om eftermiddagen kan jeg godt regne ud, at det bliver store-lektiedag. Ja, så skarp er jeg til matematik. Nemlig.

One thought on “Rigtigt i gang… Sådan da

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>