Duften af sommer

Hvem skulle have troet, at sommeren ville komme tilbage? Ikke mig, i hvert fald. At vågne op til en dejlig sommerdag er da skønt. At spise morgenmad uden for, trække i shorts og dufte til den dejlige lugt af nyslået græs er da herligt. Egentlig var det allerede i luften i går aftes, da jeg kørte hjem fra en (i øvrigt rigtig hyggelig) filmaften. Der duftede bare godt. Meen

Det her er, hvad jeg har brugt hele min formiddag på. Tysk aflevering! Som om jeg gad det, men det bliver nu skønt ikke at skulle lave den i løbet af ugen. Nu mangler jeg kun en lille smule tysk og drama, før jeg kan erklære mig lektiefri. 

I øvrigt får vi snart familiebesøg. Min farmors fødselsdag skal fejres, hvilket nok skal blive hyggeligt.

 

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>