Man kan vel ikke gøre for at man har charme?

Nej, og jeg kan ikke gøre for, at jeg konstant plaprer løs omkring årets musical, Sommer i Tyrol, til alle der gider at lytte. Vi startede allerede prøverne først i september, men nu, med under en måned til premieren, er der ved at være fut i fejemøget. Vi øver og øver, og jeg kan love jeg for, at det bliver godt. Hele weekenden blev således brugt nede på skolen i godt selskab med godt 30 unge, som alle elsker teater, musik, sang og dans. Jep, rent kaos og skøre mennesker, som kan finde på lige pludselig at bryde ud i dans, bare fordi vi kan (:

Det har i hvert fald været super sjovt, og det hele begynder rigtig at tage form. Når man først får koblet skuespil, band, sang, kostumer og rekvisitter sammen, og får spillet det hele mere eller mindre ud i én køre, kan man rigtig se, hvor godt det bliver.

Og selvom Sommer i Tyrol måske ikke lyder som verdens mest underholdende stykke (hvis man ikke er til gamle film), så er det en meget moderne version, dog stadig sat i 1930′erne. Vi har bare peppet den lidt op, så den rent handlingsmæssigt er på gymnasieniveau (og dertil også vores ekstreme (og somme tider barnagtige) humor)

Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at byde alle velkommen til Sommersol i den Hvide Hest

One thought on “Man kan vel ikke gøre for at man har charme?

  1. Til dit spørgsmål: Nej, det kan man vel ikke :) . Vi glæder os allerede til at se forestillingen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>