Når idræt også kan være sjovt

For en måneds tid siden begyndte vi på nogle opvarmningsprogrammer til idræt. Næste uge er så ugen, hvor vi skal fremlægge dem. Dette betød, at vi blev nødt til at blive i dag efter skole, for at prøve at få smeddet en rapport sammen. Og nøj hvor var det sjovt. 5 mennesker kan godt nok nå at få grinet meget på to timer, men samtidig fik vi også lavet rigtig meget. Så godt som færdige, er vi nu. Og kreativiteten blev endda rigtig brugt; drengene sad nok så flittigt og tegnede tændstikmænd som viser ALLE øvelserne –  og så endda 4-5 tændstikmænd pr. øvelse! Tal lige om gennemført.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>