1 down, 3 to go

Så gik den første uge af læseferien, og i dag fik jeg klaret årets første årsprøve: Skriftlig engelsk. En heftig en af slagsen på 5 timer (man er vel A-niveau’er). Heldigvis er engelsk ikke mit værste fag, så det var ikke særlig slemt.

Meen, man blev da lidt misundelig, da først c-niveau- matematik-gruppen fik lov til at gå kl. 12, og derefter b-niveau-matematik-gruppen kl. 13, mens vi andre først måtte forlade kantinen kl. 14.

Nu mangler jeg bare årsprøver i mundtlig AT og skriftlig dansk (juhu for flere 5-timers prøver) og en enkelt eksamen i NG. Jeg er i øvrigt ved at komme mig over min store “sorg” over NG eksamen; der har alligevel siddet lidt fast fra timerne, selvom jeg ikke troede det var muligt. Og så var jeg jo så sindssygt heldig at komme op i drama sidste år, så chancen for tysk blev noget mindre end ellers. Lidt heldig har man da lov til at være!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>