Søde beskeder

Jeg er jo som sagt i gang med den helt store oprydning, og i den forbindelse faldt jeg over en masse ting. Først var der nogle opgaver fra 7. som af en eller anden grund bare er meget bedre skrevet end dem fra 8. og 9. Min evne til at digte en science fiction historie var bare bedre, og selv mine boganmeldelser/personkarakteristikker var bare skrevet bedre. Lidt deprimerende, men ret sjovt at læse igen. Jeg må bare indse at min storhedstid på dansk-stil-fronten bare var i 7.

Herefter fandt jeg min kalender fra i år. Den er fyldt med en masse små tegninger og beskeder fra mine veninder. Selvom jeg normalt hader at folk læser og skriver i min kalender er det super hyggeligt at kigge den igennem igen. Det gjorde mig bare glad, at folk havde været så søde :D

Og så faldt jeg til sidst over alle kortene, talerne og sangene fra min konfirmation. De er bare alle sammen så søde, og jeg bliver stadig så glad når jeg læser dem :D Det er lige præcis derfor jeg gemmer alle mine gamle ting: Det bringer en masse gode minder frem. Som den billedkollage mine veninder havde lavet med billeder fra den eftermiddag vi skulle tilbringe noget “kvalitetstid” sammen (jeg vidste godt, I havde lumske planer!) Tak, Rieke og Augusta <3 Og alle de søde citater, der er trygt i kortene, sammen med de håndskrevne hilsener. Dem bliver man så glad for. Jeg har valgt det bedste citat ud, som jeg vil dele med jer:

Sigt efter månen – og rammer du ikke – er du sikker på at lande blandt stjernerne !!!

Det her kommer fra kortet fra min mormor og morfar – Kan I forstå hvorfor jeg elsker dem? Det er sådan vi alle burde leve vores liv. Og sådan jeg vil gøre det. Tak til alle der på en eller anden måde gjorde dagen helt speciel :D

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>