Bag om

Jeg hedder Ida og er 19 år gammel. Jeg er samfundsfaglig 2.g’er med engelsk og matematik på højt niveau. Til dagligt tager skolen en god del af min tid, men der er også plads til arbejde som bogopsætter, træning, folkedans, familie og venner, og hvad jeg ellers går og roder med for tiden.

Jeg har stor interesse inden for makeup, negle og alting beauty-relateret, og jeg er udstyret med et (lidt for) velpladseret shopping-gen. Derudover er jeg en læsehest med stort H, har en svaghed for gode film og tv-serier (FRIENDS er tv’s gave til menneskeheden) og jeg har en stor trang til god musik, hvor Paramore topper favoritlisten.

Jeg bruger mest af alt idasliv som et fristed til at dele mine tanker om livet, samfundet og alt indimellem. Udover bloggen her er jeg at finde på Twitter, hvor jeg deler mine tanker om løst og fast.

Velkommen på idasliv!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>